interviews

Goederen en producten

U kunt op allerlei goederen en producten besparen door:

- Van de Nederlandse Staat te kopen; er worden veel goederen (zoals auto's, computers, electronica etc.) in beslag genomen, bijvoorbeeld in verband met belastingschulden. Deze goederen worden voor relatief lage prijzen doorverkocht. U kunt daar zelf van profiteren door voor lage prijzen in te kopen en eventueel weer met winst door te verkopen. Hetzelfde geldt voor eigendommen van de overheid, die vervangen worden en eveneens voor lage prijzen verkocht worden. Let op de  aan- kondigingen in de kranten en de websites van de overheid zelf. 

- Alleen aanbiedingen te kopen; dagelijks zijn er overal via de verschillende media allerlei aanbiedingen te vinden. Op internet vindt u tientalle Nederlandse online folders met alle recente 
aanbiedingen van supermarkten, warenhuizen, bouwmarkten, boek- speelgoed en electronicawinkels. Ook kunt u op internet vergelijkingssites vinden en daar uw voordeel mee doen.

- Door electronica, witgoed en overige huishuidelijke apparaten te kopen bij speciale groothandels die voornamelijk werken met nieuwe, maar soms licht beschadigde artikelen en fabrieks- overschotten . Deze groothandels zijn ook toegankelijk voor particulieren. De kortingen die u krijgt op sommige producten 
kunnen oplopen tot 90%. Bij de aankoop gelden de normale fabrieksgaranties. U kunt deze groothandels vinden door bijvoorbeeld in een zoekmachine het woord "factory-outlet" in te tikken; er komen dan verschillende adressen naar voren waarbij u terecht kunt voor deze kortingen.

>>>>verder

vragen
antwoorden
bekende_nederlanders
arme mensen
miljonairs
tips
 

© copyright Celesta Design Powered by Primahoster